CAS nr. 5949-29-1

Citroenzuur Monohydraat

“Vivochem is een gevestigde waarde in de chemiebranche”

Citroenzuur monohydraat wordt in verschillende sectoren gebruikt. Bent u opzoek naar een leverancier die snel kan leveren naar uw gewenste locatie? Dan is Vivochem de juiste chemische distributeur voor u. Citroenzuur monohydraat en meer dan 450 andere chemische grondstoffen, kunnen direct uit voorraad worden geleverd.

Citroenzuur monohydraat is beschikbaar in Pallet zakken en BigBags en direct uit voorraad leverbaar. Citroenzuur monohydraat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • CAS-nummer 5949-29-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Hierbij zijn wij snel, flexibel en bieden wij onze klanten altijd persoonlijk contact.

Naast chemische distributie vallen ook drumming en warehousing van chemische grondstoffen tot onze diensten. Vivochem beschikt namelijk over een moderne PGS-hal met +9000 palletplaatsen, die voldoet aan alle geldende eisen en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

De voordelen van calciumhydroxide bestellen bij Vivochem

  • U bent verzekerd van scherpe prijzen.
  • Uw citroen monohydraat wordt geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
  • Kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Laat uw chemische grondstoffen dan opslaan in onze moderne PGS hal.
  • Wij hebben meer dan 450 chemische grondstoffen, met toepassingen in verschillende sectoren, in ons assortiment.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen wereldwijd worden afgeleverd op uw gewenste locatie. Onze on board exportteam regelt al het contact, alle papieren en de verdere verzending voor u.
  • Onze standaardlevertermijn is maximaal 3 werkdagen.

Wat is citroenzuur monohydraat?

Citroenzuur monohydraat is een tricarbonzuur dat terug te vinden is in citrusvruchten. Het is een geurloze, witte, kristallijne stof. Citroenzuur wordt onder andere gebruikt als conserveermiddel (E330). Ook wordt het gebruikt als hulpstof in farmaceutische preparaten. Citroenzuur wordt tevens gebruikt bij het etsen van metalen en om metalen voorwerpen te ontdoen van roest. Ook wordt het ingezet als antistollingsmiddel bij bloedafname. 

Vivochem in beeld

Uw citroenzuur monohydraat op uw gewenste locatie ontvangen?

Vul het formulier op deze pagina in en onze medewerkers zullen binnen één werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan het werk om uw citroenzuur binnen 3 werkdagen af te leveren.

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan onze korte impressie video.

Meer video's bekijken

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z