CAS nr. 108-94-1

Cyclohexanon

“Cyclohexanon is beschikbaar in zowel pallet drums als IBC-containers”

Cyclohexanon is een kleurloze, olieachtige vloeistof met een geur die erg lijkt op de geur van Aceton. Cyclohexanon is matig oplosbaar in water, maar het is wel goed oplosbaar in ethanol en ether. Cyclohexanon wordt gebruikt voor de productie van adipinezuur. Het wordt ook gebruikt als oplossing en verdunningsmiddel.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan en ontvang binnen één werkdag uw prijs en verdere informatie over de levering van cyclohexanon.

 • Beschikbaar in Pallet drums, IBC
 • Molecuulformule C6H10O
 • CAS-nummer 108-94-1
 • UN-nummer 1915
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De voordelen van het bestellen van butylacetaat bij Vivochem

Vivochem is dé leverancier van +450 chemische grondstoffen waaronder cyclohexanon. De standaardlevertijd bedraagt 2-3 werkdagen. Onze gecertificeerde chauffeurs komen bij u op de gewenste locatie leveren. Wilt u graag op een specifieke datum geleverd krijgen? Geen probleem, in overleg leveren wij op de gewenste datum.

Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep en levert chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Chemicaliën exporteren? Neem gerust contact op met onze exportafdeling, zij helpen u graag verder.

Waarom klanten cyclohexanon bestellen bij Vivochem.

 • Cyclohexanon is in verschillende verpakkingen af te vullen doormiddel van onze moderne semiautomatische drumming faciliteiten.
 • Naast cyclohexanon kunt u +450 chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem.
 • Dagelijks levert Vivochem een ruim aanbod aan o.a. zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants, peroxiden etc. in de Benelux en delen van Europa.
 • U ontvangt na offerteaanvraag binnen één werkdag van ons een offerte op basis van de gewenste hoeveelheid en verpakking.
 • Wij hanteren een standaardlevertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Heeft u vragen over uw levering? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.
Vivochem in beeld

Geen geschikte opslagruimte voor uw chemische grondstoffen?

Eén van de diensten van Vivochem is het opslaan van chemische grondstoffen opslaan voor bedrijven die geen ruimte hebben of die niet voldoen aan de strenge veiligheidseisen die gelden om chemie op te mogen slaan. In onze moderne ADR-opslag hebben wij ruim 9.000 palletplaatsen om chemische grondstoffen op te kunnen slaan. Benieuwd naar onze opslagfaciliteiten? Bekijk deze korte video waarin Daniel u meer uitleg geeft over onze ADR-opslag.

Meer video's bekijken

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z