CAS nr. 78-83-1

Isobutylalcohol

“Vivochem levert uw chemicaliën op een veilige en duurzame manier af”

Isobutylalcohol, ook wel Isobutanol of 2-Methyl-1-Propanol genoemd, kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie.

Isobutanol bestellen? Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C4H10O
 • CAS-nummer 78-83-1
 • UN-nummer 1212
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde binnen de chemiebranche

Al jaren staat Vivochem bekend als dé B2B-partner voor chemische distributie. Ons doel is om al onze klanten volledig te ontzorgen bij hun chemische distributie. Hoe wij dit doen? Door middel van een combinatie van kennis, expertise, uitstekende faciliteiten en een goede klantenservice. Wij kunnen meer dan 450 chemische grondstoffen afleveren op uw gewenste locatie.

Daarnaast bent u ook voor drumming en warehousing aan het juiste adres. Ons ADR warehouse beschikt over meer dan 9000 palletplaatsen. Daarbij zijn al onze medewerkers getraind om veilig en verantwoord om te gaan met chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven hun Isobutanol bij Vivochem?

 • U bent verzekerd van voordelige prijzen voor Isobutanol.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • Geen geschikte ruimte om chemie op te slaan? Laat uw chemische grondstoffen opslaan in ons moderne warehouse.
 • Bij Vivochem bent u geen nummer. Onze medewerkers denken graag met u mee.
 • Uw Isobutanol  in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
 • U ontvangt uw Isobutanol  altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is Isobutylalcohol?

Isobutanol  of 2-Methyl-1-Propanol is een primair alcohol. Het is een kleurloze, brandbare vloeistof en is goed oplosbaar in aceton en ethanol.

Isobutylalcohol kent met name zijn toepassingen in de paints- en coatingindustrie, hier wordt de stof veelal ingezet als oplosmiddel in o.a. lakken en drukinkten. Ook bij de productie van softeners en als brandstofadditief kan gebruik worden gemaakt van Isobutanol.  

Ontvang binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen op uw gewenste locatie

Een offerte voor Isobutanol  vraagt u eenvoudig aan. U hoeft slechts het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw gekozen verpakkingseenheid en ordevolume. Wij zullen alle belangrijke zaken samen met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij er voor dat u binnen 3 werkdagen uw Isobutanol ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Een kijkje in ons warehouse

Dagelijks zijn wij hard aan het werk om onze klanten te voorzien van hun gewenste chemicaliën. Vanuit Almelo voorzien we bedrijven over de hele wereld van hun benodigde chemicaliën. Bent u benieuwd hoe onze faciliteiten eruit zien en hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin we u een impressie geven van ons warehouse.

Meer video's bekijken

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z