CAS nr. 78-92-2

2-Butanol

“Vivochem biedt een breed aanbod van chemicaliën voor uiteenlopende sectoren”

2-Butanol is op voorraad bij Vivochem en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie. Hoe? Veel ervaring en een groot klantbestand zorgen ervoor dat wij als geen ander weten hoe wij goede service moeten leveren aan onze klanten.

 2-Butanol bestellen? Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte voor 2-Butanol.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet blikken, Pallet drums, IBC
 • Molecuulformule C4H10O
 • CAS-nummer 78-92-2
 • UN-nummer 1120
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie en meer

Vivochem is al jaren actief op het gebied van chemische distributie, maar wij doen nog veel meer. Vanuit ons moderne warehouse in Almelo, centraal gelegen aan de Port of Twente, exporteert Vivochem chemie wereldwijd. Onze gecertificeerde chauffeurs leveren uw chemische grondstoffen veilig en verantwoord af op uw gewenste locatie bij bestellingen in de Benelux.

Wij beschikken overigens ook over de juiste faciliteiten en gekwalificeerd personeel om drumming aan te bieden. Uw chemisch product wordt geheel naar uw wens afgevuld in 1.000 liter IBC’s of in 200 liter vaten.

De voordelen van het inkopen van chemie bij Vivochem

 • Door scherp in te kopen, kunnen wij u voordelige prijzen bieden voor 2-Butanol.
 • Heeft u vragen? Wij graag persoonlijk met u in contact om oplossingsgericht met u mee te denken.
 • Wij weten dat er veel komt kijken bij het opslaan van chemische grondstoffen. Daarom bieden wij warehousing aan in onze volledig uitgeruste PGS hal.
 • 2-butanol kan veilig worden geleverd in Bulk, Pallet blikken, Pallet drums en IBC’s.
 • Naast 2-Butanol kunnen wij u +450 chemische grondstoffen aanbieden.
 • Uw chemische grondstoffen worden snel en flexibel geleverd binnen 3 werkdagen.

Wat is 2-Butanol?

2-Butanol, ook wel 2-Butylalcohol, is een secundaire alcohol. Het is een kleurloze vloeistof met een herkenbare geur. 2-Butanol is goed oplosbaar in water. Het wordt voornamelijk ingezet als oplosmiddel. Veel mensen ervaren de geur van 2-butanol als prettig, daarom wordt het ook gebruikt in parfums.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor 2-Butanol?

U kunt binnen 3 werkdagen al uw 2-butanol ontvangen op uw gewenste locatie. In het formulier op deze pagina kunt u uw gewenste verpakkingseenheid, uw ordervolume en uw contactgegevens invullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte voor 2-butanol.

Vivochem in beeld

De juiste verpakking kiezen?

Bij het kiezen van een verpakking bij Vivochem is één ding zeker, ze zijn allemaal veilig. Onze verpakkingen zijn namelijk allemaal UN-gekeurd. 2-Butanol kan in veel verschillende verpakkingen worden geleverd. Om u te helpen bij het maken van een keuze, hebben we een kort video gemaakt waarin we u alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z