CAS nr. 78-92-2

2-Butanol

2-Butanol, ook wel 2-Butylalcohol, is een secundaire alcohol. Het is een kleurloze vloeistof met een herkenbare geur. 2-Butanol is goed oplosbaar in water. Wilt u 2-Butanol bestellen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet blikken, Pallet drums, IBC
  • Molecuulformule C4H10O
  • CAS-nummer 78-92-2
  • UN-nummer 1120
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

2-Butanol wordt voornamelijk ingezet als oplosmiddel. Veel mensen ervaren de geur van 2-Butanol als prettig, daarom wordt het ook gebruikt in parfums.

Levertermijn

2-Butanol kopen? 2-Butanol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u 2-Butanol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Verpakking kiezen?

Voor chemie zijn meerdere verpakkingen mogelijk. In ons moderne warehouse worden de chemische grondstoffen afgevuld in de gewenste verpakking, Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er zijn? Bekijk onze korte uitleg video. 

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z