CAS nr. 1066-33-7

Ammoniumbicarbonaat

‘’Vivochem toont als geen ander dat chemie ook veilig, verantwoord en duurzaam kan zijn.’’

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule NH4HCO3
  • CAS-nummer 1066-33-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Met ruime voorraden en scherpe prijzen is Vivochem dé leverancier van ammoniumbicarbonaat. Ammoniumbicarbonaat kent toepassingen in de voedingsindustrie, maar wordt ook gebruikt in blusmiddelen, medicijnen, kleurstoffen, kunststof, keramiek, leerlooierij en katalysatoren. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van ammoniumbicarbonaat. Wilt u meer informatie over ammoniumbicarbonaat? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers. Met de juiste kennis en informatie beantwoorden zij graag al uw vragen over ammoniumbicarbonaat.

Vivochem dé leverancier van +450 chemische grondstoffen

Naast ammoniumbicarbonaat distribueert +450 andere chemische grondstoffen. Naast distribueren, slaat Vivochem chemie ook op. In onze warehouse in Almelo beschikken wij over meer dan 9000 palletplaatsen om chemie veilig op te slaan. Bent u nieuwsgierig naar wat Vivochem voor u bedrijf kan betekenen? Neem contact op met een van onze ervaren medewerkers, zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

De voordelen van het bestellen bij Vivochem

  • Ammoniumbicarbonaat is te bestellen in bulk van 20.00ltr, pallet zakken en Bigbags van 1000kg.
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering.
  • Met veel ervaring beschikken wij over de juiste kennis over al onze chemicaliën.
  • Wij distribueren uw ammoniumbicarbonaat betrouwbaar en snel naar de door u gewenste locatie.
  • Naast ammoniumbicarbonaat beschikt Vivochem over +450 chemische grondstoffen die uit voorraad leverbaar zijn.
  • Met meer dan 1000 klanten is Vivochem een betrouwbare partner in het distribueren van chemische grondstoffen.
Vivochem in beeld

Nieuwsgierig hoe Vivochem te werk gaat? Bekijk onze impressievideo!

In deze video krijgt u te zien hoe wij te werk gaan als u order is doorgevoerd, een goede impressie van onze ultra moderne en grote warehouse waar wij chemicaliën afvullen, opslaan en distribueren.

Bestel nu uw ammoniumbicarbonaat en wees verzekerd van een snelle levering!

Vivochem levert niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Vivochem beschikt over haar eigen wagenpark met moderne vrachtwagens die snel uw product op de gewenste locatie leveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of welke scherpe prijzen wij kunnen aanbieden voor ammoniumbicarbonaat? Vraag door middel van het formulier op deze pagina eenvoudig en vrijblijvend uw offerte aan. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij ammoniumbicarbonaat al binnen 2 tot 3 werkdagen leveren!

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z