CAS nr. 10192-30-0

Ammoniumbisulfiet

“Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor ammoniumbisulfiet”

Ammoniumbisulfiet bestaat uit kleurloze kristallen die oplosbaar zijn in water. Ammoniumbisulfiet bestellen? ViVoChem is dé distributeur van ammoniumbisulfiet en meer dan 450 andere chemische grondstoffen.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE)
  • CAS-nummer 10192-30-0
  • UN-nummer 1350
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Ruim aanbod chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar

Dagelijks leveren wij onze chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Ammoniumbisulfiet is één van de chemische producten uit onze ruime voorraad. Bent u opzoek naar een leverancier die snel op gewenste locatie kan leveren? Onze chauffeurs leveren alle chemische grondstoffen binnen 3 werkdagen.

Ammoniumbisulfiet wordt veelal gebruikt in de wijnindustrie, maar kent ook andere toepassingen. Wilt u meer informatie over onze ammoniumbisulfiet? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom klanten ammoniumbisulfiet bestellen bij ViVoChem?

  • Bestelt u de verpakkingen op basis van statiegeld? Dan komen wij de lege emballage bij u ophalen.
  • Bent u meer chemische grondstoffen benodigd? Wij hebben een ruim aanbod van +450 chemicaliën.
  • U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
  • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
  • Geen geschikte ruimte om chemie op te slaan? Wij bieden warehousing aan in onze moderne PGS 15 hal.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u ammoniumbisulfiet inkopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ViVoChem. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op basis van uw ordervolume. Ammoniumbisulfiet is leverbaar in IBC’s en vaten.

ViVoChem in beeld

Benieuwd naar onze PGS 15 hal?

Bij ViVoChem vullen wij chemische grondstoffen af in de gewenste verpakking en beschikken wij over veilige opslagruimte om uw chemische grondstoffen (tijdelijk) voor uw op te slaan. Heeft u de ammoniumbisulfiet nodig? Dan zorgen wij dat de levering klaar wordt gezet voor verzending en leveren onze gecertificeerde chauffeurs bij u af op de gewenste locatie. Benieuwd naar het proces in ons warehouse in Almelo? Bekijk onze korte impressie video.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z