CAS nr. 1305-62-0

Calciumhydroxide

Industrial grade

“Calciumhydroxide is uit voorraad leverbaar en wordt binnen 2-3 werkdagen geleverd”

Vivochem kan calciumhydroxide, ook wel ‘gebluste kalk’, in Industrial grade en foodgrade leveren in BIgBags of zakgoed. Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

 

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule Ca(OH)2
 • CAS-nummer 1305-62-0
 • UN-nummer 3266
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Door altijd goed contact te onderhouden, snel te leveren op de gewenste locatie, en scherpe prijzen te bieden is Vivochem uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de chemische industrie. Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen een essentieel onderdeel is in veel bedrijfsprocessen. Naast calciumhydroxide hebben wij een productaanbod van +450 chemische grondstoffen. Zo zijn wij de totaalleverancier van al uw chemische producten. 

Calciumhydroxide is toepasbaar in verschillende industrieën. Vraag bij ons het MSDS op voor informatie over de gevaren en adviezen veilig te werken met het product. De voedingsgeschikte variant (foodgrade) van calciumhydroxide wordt aangeduid met het E-nummer E 526.

Heeft u geen ruimte om uw chemicaliën op locatie op te slaan of is het niet mogelijk door strenge regelgeving? Wij kunnen de chemicaliën voor u opslaan in onze moderne PGS 15 hal. 

De voordelen van calciumhydroxide bestellen bij Vivochem

 • Onze getrainde en gecertificeerde chauffeurs leveren de calciumhydroxide op de gewenste locatie en tijd.
 • Binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte en meer informatie over het leverproces.
 • Calciumhydroxide is uit voorraad leverbaar, wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Geen ruimte om chemie op te slaan? Wij hebben een moderne PGS 15 hal met +9.000 palletplaatsen.
 • Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor vragen over het bestelproces.
 • Onze calciumchloride is in meerdere varianten beschikbaar.

Butylglycol bestellen bij Vivochem?

Het aanvragen van calciumhydroxide gaat eenvoudig via het offerte formulier op deze pagina. Vul uw gewenste hoeveelheid en contactgegevens in en onze verkoopmedewerkers nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden van levering met u te bespreken. Uiteraard krijgt u ook een prijs op basis van de hoeveelheid en verpakking. Op het moment dat de offerte akkoord is gaan wij voor u aan de slag om de chemicaliën op de gewenste datum te leveren. Onze standaard levertermijn bedraagt 2-3 werkdagen. 

Onze gecertificeerde en getrainde chauffeurs komt de calciumhydroxide bij u op locatie afleveren. Heeft u vragen over het offerte of leverproces van Vivochem? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vivochem in beeld

Benieuwd naar het proces in onze moderne warehouse?

Vanuit ons moderne warehouse in Almelo leveren wij chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Ontdek dat in onze korte impressie video. Wij nemen je mee in het proces van chemicaliën drumming, warehousing en distributie naar onze klanten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z