CAS nr. 50-99-7

Dextrose

“Dextrose direct uit voorraad leverbaar op uw gewenste locatie”

Bent u opzoek naar een partner die uw dextrose snel kan leveren tegen scherpe prijzen? Dan is Vivochem de perfecte partner voor u.

Glucose kan onderverdeeld worden in D-glucose en L-glucose. Met dextrose, ook wel druivensuiker genoemd, wordt D-glucose bedoeld. Dextrose komt in de natuur voor; planten maken het uit water en kooldioxide en het is terug te vinden in het menselijk lichaam. Dextrose wordt gebruikt in verschillende producten. Het is een bron van snel verterende koolhydraten, dus het wordt veel toegevoegd aan producten die energie moeten geven.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 50-99-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Veel ervaring en kennis in de chemiebranche

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van chemische distributie. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Naast dextrose kunnen wij u meer dan 450 andere producten aanbieden.

Onze gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen veilig op de gewenste locatie aankomen. Het leveren van chemische grondstoffen wordt niet beperkt tot de Nederlandse grenzen. Wij exporteren uw chemische grondstoffen wereldwijd.

Het distribueren van chemische grondstoffen is niet het enige wat wij u kunnen bieden. In onze moderne PGS hal kunnen wij ook drumming en warehousing aanbieden.

Waarom vragen bedrijven hun dextrose bij Vivochem aan?

  • Dextrose is leverbaar uit voorraad en wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
  • Vivochem beschikt over een eigen wagenpark met een 10-tal moderne vrachtwagens. Onze gecertificeerde vrachtwagenchauffeurs leveren uw chemische grondstoffen veilig en verantwoord af.
  • Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
  • Heeft u geen ruimte om chemicaliën op te slaan in uw warehouse? Wij mogen deze voor u opslaan in onze moderne warehouse met +9000 palletplaatsen.

Vraag uw offerte aan voor Dextrose

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en levermogelijkheden? Een offerte vraagt u eenvoudig aan via het formulier op deze pagina. Wij vragen slechts uw gewenste verpakking, hoeveelheid en uw contactgegevens. Zodra u dit heeft ingevuld, ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw dextrose ontvangt.

ViVoChem in beeld

Chemicaliën veilig en verantwoord op laten slaan?

In onze warehouse met meer dan 9000 palletplaatsen, mogen wij warehousing van uw chemische grondstoffen aanbieden. Bent u benieuwd hoe wij dit doen voor onze klanten? Bekijk dan deze korte video waarin we u hier alles over vertellen.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z