CAS nr. 526-95-4

Gluconzuur

“Gluconzuur is één van de +450 chemische grondstoffen die uit voorraad kunnen worden geleverd”

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld (B2B). Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor gluconzuur. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. 
 

 

  • Beschikbaar in Pallet drums, Bulk
  • Molecuulformule C6H12O7
  • CAS-nummer 526-95-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Voordelen van gluconzuur bestellen bij Vivochem

  • Vivochem levert naast gluconzuur +450 chemische grondstoffen.
  • Gluconzuur altijd op locatie afgeleverd op de gekozen leverdatum.
  • Wij halen uw lege emballage weer bij u op als u kiest voor levering op basis van statiegeld.
  • Al onze verpakkingen zijn UN-gekeurd.
  • U kunt chemische grondstoffen bij Vivochem opslaan in onze ultra moderne warehouse.
  • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.

Wat is gluconzuur?

Gluconzuur is een kristallijne vaste stof zonder kleur, die erg goed oplost in water. Het is een carbonzuur dat in de natuur voorkomt in onder meer honing en wijn. Gluconzuur is makkelijk biologisch afbreekbaar en niet giftig.
Gluconzuur heeft verscheidene toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, geneeskunde, cosmetica en andere sectoren. Zo wordt het gebruikt als voedingsmiddelenadditief (E574) in onder andere alcoholische dranken en puddingpoeder. In de geneeskunde wordt het ingezet om een tekort aan sporenelementen te verhelpen en als middel tegen vergiftiging met zware metalen. Ook wordt Gluconzuur gebruikt in schoonmaakmiddelen, hygiënische producten en in de papier- en textielindustrie.

Vivochem in beeld

Diensten

Naast het distribueren van chemische grondstoffen leveren wij de volgende diensten:

Chemicaliën afgevuld in de gewenste verpakking
In ons moderne warehouse kunnen wij uw drumming van chemicaliën aanbieden door middel van moderne afvullijnen. 

Uw gluconzuur veilig opgeslagen bij Vivochem
Heeft u geen ruimte of kunt u chemicaliën niet opslaan door strenge veiligheidseisen. Bij Vivochem kunnen wij warehousing aanbieden in onze moderne PGS 15 hal. 

Wij leveren ook buiten de Benelux
Gaan uw chemische producten de hele wereld over? Onze exportafdeling heeft veel kennis en expertise op het gebied van chemicaliën exporteren.

Bekijk onze korte video over het proces van het opslaan, afvullen en distribueren van chemicaliën.
 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor gluconzuur

Wilt u gluconzuur inkopen voor uw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Vivochem. U ontvangt van ons een prijs op basis van de benodigde orderhoeveelheid en verpakking. Bij akkoord van de offerte gaan wij voor u aan de slag om binnen 3 werkdagen uw bestelling te leveren.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z