CAS nr. 24634-61-5

Kaliumsorbaat

Food grade, Feed grade

“Kaliumsorbaat snel en efficiënt geleverd bij u op locatie”

Bent u opzoek naar een leverancier die scherpe prijzen aanbiedt voor kaliumsorbaat en snel en flexibel levert? Dan is Vivochem de juiste partner voor u. Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen voor al onze +450 chemische grondstoffen

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C6H7KO2
 • CAS-nummer 24634-61-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé leverancier voor chemische grondstoffen

Vivochem, onderdeel van de BÜFA-groep, is distributeur van chemische grondstoffen in zowel de Benelux als in de rest van de wereld. Door veel expertise en klantvriendelijkheid hebben wij een mooi klantbestand opgebouwd met klanten uit verschillende sectoren verspreid over de hele wereld. In ons moderne warehouse wordt er dagelijks gewerkt om chemicaliën af te vullen, op te slaan en te distribueren. Bij Vivochem bent u verzekerd van drie dingen:

 1. Persoonlijk contact
 2. Snelheid en flexibiliteit
 3. Kennis, expertise en know-how

Kaliumsorbaat is één van de 450+ chemicaliën die wij aanbieden. Het wordt veel gebruikt in voedingsmiddelen om schimmels en gisting te remmen, maar ook in persoonlijke verzorgingsproducten kent het toepassingen. Wilt u uw kaliumsorbaat ontvangen als granulaat of po? Geen probleem, beide kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

Wat betekent het bestellen van kaliumsorbaat bij Vivochem voor u?

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor kaliumsorbaat.
 • Uw chemicaliën kunnen worden opgeslagen in onze moderne ADR warehouse met +9000 palletplaatsen.
 • Uw chemicaliën kunnen wereldwijd worden geleverd.
 • Uw kaliumsorbaat wordt snel en flexibel geleverd op de door u gewenst locatie.
 • Uw Chemische grondstoffen worden altijd geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.

Wat is Hexafluorkiezelzuur?

Wij leveren kaliumsorbaat als granulaat, maar ook als po. Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Het is ook mogelijk om kaliumsorbaat te exporteren. Wij overleggen graag alle mogelijkheden, zoals levertermijnen en haven van ontvangst met u. Zodra het offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2 á 3 werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt. Als u meer vragen heeft kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder.

Vivochem in beeld

Waarom slaan talloze bedrijven chemicaliën bij ons op?

Het distribueren van chemicaliën is niet het enige wat wij doen. Onze moderne PGS 15 hal maakt het mogelijk om chemicaliën af te vullen en op te slaan. Bent u benieuwd hoe wij uw chemicaliën kunnen opslaan? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over warehousing in het moderne ADR warehouse van Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z