CAS nr. 15763-76-5

Natriumcumeensulfonaat

“Voor uw chemische grondstoffen van aceton tot zoutzuur kunt u bij Vivochem terecht.”

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die Natriumcumeensulfonaat  kan leveren? Vivochem heeft Natriumcumeensulfonaat  op voorraad en kan het binnen 3 werkdagen veilig bij u afleveren op de gewenste locatie.

Wilt u Natriumcumeensulfonaat  bestellen? Vul eenvoudig het onderstaande formulier in voor een offerte op maat. Binnen één werkdag ontvangt u vrijblijvend een offerte.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 15763-76-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw B2B distributeur van chemische grondstoffen

Als B2B-partner in de chemische distributie, heeft Vivochem zich toegewijd om bedrijven wereldwijd te voorzien van de nodige chemische grondstoffen. Vivochem is sinds 2006 een volledige dochteronderneming van de BÜFA-groep en maakt deel uit van de chemicaliën divisie. Het hoofddoel van Vivochem is om klanten te ontzorgen bij de distributie van chemische stoffen. Daarom beschikt Vivochem over een modern wagenpark van 10 vrachtwagens die worden bestuurd door betrouwbare chauffeurs die zijn opgeleid om chemische stoffen veilig en duurzaam te vervoeren.

Naast de distributie van chemische grondstoffen biedt Vivochem ook extra services aan klanten, zoals drumming en warehousing van hun chemische stoffen. Het magazijn van Vivochem heeft meer dan 900 palletplaatsen en voldoet aan alle vereisten van ADR-regelgeving. Het assortiment van Vivochem omvat onder andere Natriumcumeensulfonaat , waarvan we hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren en op een veilige manier kunnen distribueren.

Waarom kiezen bedrijven voor Natriumcumeensulfonaat van Vivochem?

  • We bieden Natriumcumeensulfonaat aan tegen concurrerende prijzen.
  • Onze medewerkers zijn niet alleen beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, maar denken ook graag met u mee om oplossingen te vinden.
  • Heeft u Natriumcumeensulfonaat nodig in het buitenland? Vivochem levert wereldwijd tot aan de haven van het betreffende land.
  • U kunt op elk moment van de dag een offerte aanvragen. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.
  • De BÜFA-groep is al klimaatneutraal en we stellen jaarlijkse doelen om duurzaamheid te bevorderen.
  • Natriumcumeensulfonaat  en onze +450 andere chemicaliën worden binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.

Wat is Natriumcumeensulfonaat?

Natriumcumeensulfonaat, ook wel bekend als Sodiumcumenesulfonaat, is een anionisch oppervlakteactief middel dat veel wordt gebruikt in de chemische industrie en in huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Het is afgeleid van cumol, een organische verbinding die wordt gebruikt bij de productie van fenol en aceton.

Natriumcumeensulfonaat  wordt vaak gebruikt als emulgator, dispersiemiddel en stabilisator in verschillende producten, zoals wasmiddelen, afwasmiddelen, shampoo en body wash. Het heeft uitstekende reinigende eigenschappen en kan helpen om oliën en vetten op te lossen en te verwijderen van oppervlakken.

Vivochem in beeld

Offerte & onze verpakkingsmogelijkheden

Wilt u snel Natriumcumeensulfonaat  ontvangen op uw locatie? Vul dan het formulier op deze pagina in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We bieden verschillende verpakkingseenheden aan voor Natriumcumeensulfonaat , dus geef gerust uw gewenste optie aan en geef ook het gewenste ordervolume aan. Binnen één werkdag sturen we u een offerte en zullen we contact met u opnemen om uw behoeften en wensen te bespreken. We zullen daarbij ook de prijs en het leverproces met u doornemen. Als u tevreden bent en akkoord gaat, zorgen we dat één van onze betrouwbare chauffeurs uw Natriumcumeensulfonaat  binnen één werkdag aflevert. 

Bent u benieuwd naar de verpakkingen die wij aanbieden? Bekijk dan snel deze video waarin wij onze verpakkingsmogelijkheden bespreken. 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z