CAS nr. 15763-76-5

Natriumcumeensulfonaat

Natriumcumeensulfonaat bestellen? ViVoChem is leverancier van chemische grondstoffen aan bedrijven (B2B). Natriumcumeensulfonaat is een van onze Personal Care en Cleaning producten. Natriumcumeensulfaat wordt verkocht onder de naam Tensidol ® NA 40. Benieuwd of Natriumcumeensulfonaat geschikt is voor uw toepassing? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder.

ViVoChem heeft een ruim aanbod aan chemische grondstoffen voor de Cleaning & Personal care branche. Bekijk alle Tensidol producten.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • CAS-nummer 15763-76-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natriumcumeensulfonaat wordt gebruikt in was- en reinigingsmiddelen, meststoffen, cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging.

Levertermijn

Natriumcumeensulfonaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Natriumcumeensulfonaat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

Verpakkingsmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat uw chemicaliën veilig in de juiste hoeveelheid en verpakking op de gewenste locatie worden geleverd. In deze video vertellen wij meer over de verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z