CAS nr. 7758-16-9

Natriumpyrofosfaat zuur

Food grade

“Vivochem is dé leverancier van al uw chemische grondstoffen”

Natriumpyrofosfaat zuur is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie. Het kent onder andere toepassingen als buffermiddel in het laboratorium.

Natriumpyrofosfaat zuur gebruiken voor uw proces? Vraag een offerte aan en wij sturen deze binnen één werkdag op en nemen contact met u op.

  • Beschikbaar in Bulk, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7758-16-9
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën

Een partner met een ruim aanbod aan chemicaliën die u ook nog eens ontzorgt op chemische distributie? Vivochem is dat en meer. Dagelijks voorzien wij bedrijven uit verschillende sectoren en landen van hun chemische grondstoffen. Voor leveringen in de Benelux schakelen wij onze eigen gecertificeerde chauffeurs in, die uw natriumpyrofosfaat zuur of een andere chemische grondstof veilig aflevert op uw gewenste locatie.

Naast chemische distributie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen. Wij beschikken namelijk over de juiste faciliteiten en certificaten om uw chemicaliën veilig af te vullen en op te slaan.

  • Wij bieden u standaard de scherpste prijzen voor natriumpyrofosfaat zuur en onze +450 andere chemische grondstoffen.
  • Voor chemicaliën in alle sectoren bent u aan het juiste adres bij Vivochem.
  • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
  • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw natriumpyrofosfaat zuur op uw gewenste locatie.

Natriumpyrofosfaat zuur bestellen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte voor natriumpyrofosfaat zuur aanvragen door middel van het formulier op deze pagina. Hiervoor zouden wij graag uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens ontvangen. Nadat u het formulier hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag de offerte met onze scherpe prijs ontvangt. We zullen de belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumpyrofosfaat zuur ontvangt.

Vivochem in beeld

Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan?

Het opslaan van chemische grondstoffen moet op een veilig manier gebeuren. Daarom beschikken wij over een volledig uitgeruste PGS hal. Ons warehouse voldoet aan alle eisen omtrent ADR. Bent u benieuw hoe warehousing bij Vivochem er in de praktijk uitziet? Daniel vertelt u graag meer hierover in deze korte video.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z