CAS nr. 10102-17-7

Natriumthiosulfaat

“Vivochem levert uw chemische grondstoffen wereldwijd” 
Bent u opzoek naar een leverancier voor natriumthiosulfaat? Vivochem levert deze op de gewenste locatie voor u af. Daarbij staan onze medewerkers altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om met u mee te denken.
 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10102-17-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom bestellen bedrijven chemicaliën bij Vivochem?

  • Naast natriumthiosulfaat kunnen wij u meer dan 450 chemische grondstoffen aanbieden.
  • U bent verzekerd van scherp geprijsde chemicaliën.
  • Heeft u vragen? Onze ervaren medewerkers denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • U ontvangt uw natriumthiosulfaat altijd binnen 3 werkdagen.
  • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij leveren deze wereldwijd af.
  • Warehousing van uw chemicaliën behoort tot de mogelijkheden in onze volledig uitgeruste PGS-hal met +9.000 palletplaatsen.

Wat is natriumthiosulfaat?

Natriumthiosulfaat is een kleurloze kristallijne stof en is goed oplosbaar in water. Het wordt veelvuldig toegepast in de waterbehandeling (waterzuivering), aangezien het chloorgehalte in water verlaagt (antichlor). Dit proces wordt ook wel dechloreren genoemd. Denk hierbij aan het zuiveren van kraanwater en het neutraliseren van (chloor)water uit aquariums, zwembaden en spa’s.

Ook in de fotobewerking wordt Thiosulfaat toegepast als fixeermiddel (fixatief) bij de ontwikkeling van zowel fotofilms als -papier. Verder kent natriumthiosulfaat nog zijn toepassingen in het leerlooien en bij goudwinning. In de geneesmiddelenindustrie tenslotte, kan de stof (pharma grade) worden toegepast bij de behandeling van o.a. cyanidevergiftiging.

Vivochem in beeld

Ontvang snel uw vrijblijvend offerte

Een offerte kunt u eenvoudig aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij laten u niet lang wachten en sturen u deze binnen één werkdag op. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Gaat u akkoord? Dan leveren wij uw natriumthiosulfaat binnen 3 werkdagen af op de gewenste locatie.

In alles wat wij doen staat goede service voor de klant voorop, maar hoe brengen wij dit in de praktijk? In deze video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor onze klanten en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z