CAS nr. 7758-29-4

Natriumtripolyfosfaat

“Vivochem ondersteunt u met een ruim aanbod aan chemische grondstoffen”

Bent u opzoek naar een One Stop partner die uw Natriumtripolyfosfaat aflevert op uw gewenste locatie? Korte levertijden, flexibiliteit, een assortiment van +450 chemicaliën en persoonlijk contact maken Vivochem dé partner voor u.

Natriumtripolyfosfaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen één werkdag ontvangt u deze.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Na5P3O10
  • CAS-nummer 7758-29-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Meer dan chemische distributie

Sinds jaar en dag levert Vivochem chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Al deze jaren is ons doel hetzelfde gebleven, namelijk u ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Hier geven wij invulling aan door meer aan te bieden dan slechts het distribueren van chemicaliën.

Zo bieden wij naast chemische distributie ook drumming en warehousing aan. Wij beschikken over een volledig uitgeruste warehouse en gekwalificeerd personeel dat veilig en verantwoord omgaat met uw chemische grondstoffen.

De voordelen van het kopen van Natriumtripolyfosfaat bij Vivochem

  • U koopt Natriumtripolyfosfaat in tegen de scherpste prijzen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS hal.
  • Uw Natriumtripolyfosfaat kan wereldwijd worden afgeleverd op uw gewenste locatie.
  • Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk. Daarom bent u bij ons verzekerd van persoonlijk contact, waarbij we met u meedenken.
  • Wij leveren u chemicaliën op een veilige, verantwoorde en economische manier.
  • U hoeft nooit te lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Wij leveren uw order af binnen 3 werkdagen.

Wat is Natriumtripolyfosfaat?

Natriumtripolyfosfaat (NTPP), ook wel Pentanatriumtrifosfaat genoemd, is het natriumzout van trifosforzuur. Het komt voor als een wit, reukloos, kristallijn poeder. NTPP is relatief goed oplosbaar in water.

Natriumtripolyfosfaat wordt gebruikt als stabilisator en emulgator in de voedingsindustrie (E451). Ook wordt het als waterontharder toegevoegd aan wasmiddelen.

Eenvoudig een offerte aanvragen?

Een offerte voor Natriumtripolyfosfaat vraagt u eenvoudig aan. U hoeft slechts het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw gekozen verpakkingseenheid en ordevolume. Wij zullen alle belangrijke zaken samen met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij er voor dat u binnen 3 werkdagen uw Natriumtripolyfosfaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

ADR opslag bij Vivochem

Bij Vivochem houden wij ons niet alleen bezig met het distribueren van chemicaliën. In onze warehouse in kunnen wij ook drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden aan onze klanten. In deze korte video krijgt u meer informatie over ADR opslag onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z