CAS nr. 7758-29-4

Natriumtripolyfosfaat

Natriumtripolyfosfaat (NTPP), ook wel pentanatriumtrifosfaat genoemd, is het natriumzout van trifosforzuur. Het komt voor als een wit, reukloos, kristallijn poeder. NTPP is relatief goed oplosbaar in water.

Natriumtripolyfosfaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers neemt dan vaak binnen een werkdag contact met u op. 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Na5P3O10
  • CAS-nummer 7758-29-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natriumtripolyfosfaat wordt gebruikt als stabilisator en emulgator in de voedingsindustrie (E451). Ook wordt het als waterontharder toegevoegd aan wasmiddelen.

Levertermijn

Natriumtripolyfosfaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Natriumtripolyfosfaat is leverbaar in Pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

ViVoChem beschikt over uitstekende drumming faciliteiten, waar de chemicaliën in de juiste hoeveelheid worden afgevuld. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 20.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

ViVoChem in beeld

Verpakkingsmogelijkheden

Bij ViVoChem vinden wij het belangrijk dat chemicaliën veilig en in de juiste hoeveelheid en verpakking op de gewenste locatie worden geleverd. In deze video vertelt Daniel over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z