CAS nr. 10101-89-0

Trinatriumfosfaat Dodecahydraat

“Vivochem toont als geen ander dat chemie ook veilig, verantwoord en duurzaam kan zijn.”

Vivochem hecht veel waarde aan het bieden van uitstekende service en volledige openheid van zaken, wat de hoeksteen vormt van een succesvolle samenwerking. Naast onze scherp geprijsde inkoopprocessen zijn we ook trots om de belangrijkste leverancier te zijn van Trinatriumfosfaat Dodecahydraat. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, wij sturen deze binnen één werkdag naar u toe zonder verdere verplichtingen.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Na3PO4
  • CAS-nummer 10101-89-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemie bestellen bij Vivochem

Vivochem heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van chemische producten en diensten voor klanten uit diverse sectoren en landen. Bij Vivochem bent u verzekerd van:

• Een persoonlijke en directe communicatie

• Transparantie in onze processen en producten

• Een deskundig team met uitgebreide kennis en expertise

Trinatriumfosfaat Dodecahydraat is een kristallijne stof die vaak wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie als stabilisator en conserveermiddel. Onze toegewijde medewerkers beschikken over de juiste kennis en expertise om u te adviseren en ondersteunen bij uw vraagstukken.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van chemische grondstoffen. Daarom bieden wij niet alleen antwoorden op uw vragen, maar ook flexibele leveringsmogelijkheden en volledige transparantie in onze producten en diensten. Bij Vivochem draait alles om het leveren van een uitstekende ervaring voor onze klanten.

Wij bieden vele voordelen wanneer u Trinatriumfosfaat Dodecahydraat bij ons bestelt

  • Wij bieden u zeer concurrerende prijzen voor Trinatriumfosfaat Dodecahydraat.
  • Onze levering is snel en flexibel, met een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
  • Wij bieden diverse leveringsmogelijkheden, zoals IBC's, pallet drums, bulk en pallet blikken.
  • Ons moderne ADR-warehouse biedt voldoende ruimte voor het opslaan en afvullen van chemicaliën.
  • Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en oplossingsgericht met u mee te denken.
  • Naast Trinatriumfosfaat Dodecahydraat hebben wij ook nog een groot assortiment van meer dan 450 andere chemische grondstoffen.
ViVoChem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van Trinatriumfosfaat Dodecahydraat? Vivochem is dé specialist in chemische grondstoffen en biedt u graag een vrijblijvende offerte aan met scherpe prijzen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over mogelijke toepassingen van Trinatriumfosfaat Dodecahydraat.

Bij Vivochem bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering van uw bestelling. Onze moderne ADR warehouse biedt voldoende ruimte voor de opslag en afvulling van uw chemische grondstoffen. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare levering van Trinatriumfosfaat Dodecahydraat binnen 2-3 werkdagen. Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat!

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Trinatriumfosfaat Dodecahydraat