CAS nr. 7646-85-7

Zinkchloride

“Vivochem levert chemische grondstoffen voor verschillende industrieën”

Zinkchloride is op voorraad en kan binnen 3 dagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie. Als u opzoek bent naar een bedrijf waarbij u niet slechts “één van de velen” bent. Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij bieden al onze klanten persoonlijk contact en denken graag met u mee.

Zinkchloride is leverbaar in Pallet zakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter). Zinkchloride bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte in uw mailbox heeft.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule ZnCl2
 • CAS-nummer 7646-85-7
 • UN-nummer 2331
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Expert op het gebied van chemische distributie

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. In deze tijd is Vivochem voor meer dan 1000 bedrijven uitgegroeid tot dé distributeur van chemische grondstoffen. U kunt voor +450 chemicaliën, van aceton tot zwavelzuur, bij ons terecht. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Wij kunnen u ook ontzorgen bij drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen. Wij beschikken namelijk over een moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen. Daarbij voldoen al onze faciliteiten aan alle regelgeving en eisen omtrent ADR. Ons personeel is gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

De voordelen van het bestellen van chemicaliën bestellen bij Vivochem

 • U bent verzekerd van de scherpste prijs voor Zinkchloride.
 • Wij beschikken veel verschillende certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
 • U zinkchloride in het buitenland ontvangen? Wij leveren wereldwijd, onze export team helpt u graag verder.
 • Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Vivochem. Dit waarborgen wij in al onze processen.
 • Eén van onze gecertificeerde chauffeurs zorgt ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Zinkchloride ontvangt op uw gewenste locatie.

Wat is Zinkchloride?

Zinkchloride is in zuivere vorm een kleurloos of wit, zeer hygroscopisch poeder. Het is erg goed oplosbaar in water en wordt vaak gebruikt in de textielindustrie en in chemische synthese.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor zinkchloride. U vult in het formulier op deze pagina uw gewenste verpakkingseenheid, ordervolume en contactgegevens in. Hierna zullen wij u binnen 1 werkdag een offerte sturen op basis van uw voorkeuren, deze is geheel vrijblijvend. Verder nemen wij contact met u op om de prijs en het leverproces met u te bespreken. Als alles akkoord is, zetten wij alles in werking om uw chemische grondstoffen af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Wat speelt zich af in onze warehouse in Almelo

Bij Vivochem vinden wij het belangrijk om goede service te leveren aan al onze klanten, maar wat houdt dit in? Dit betekent dat wij persoonlijk met u in contact staan, maar ook dat wij gespecialiseerd zij om onze diensten zo goed mogelijk voor u te verrichten. Wilt u zien hoe wij te werk gaan? Bekijk deze korte video waarin u een impressie krijgt van al onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z