Bezoek Vivochem op 1 juni tijdens de Open Bedrijvendag!

Bezoek Vivochem en de andere bedrijven op het XL Businesspark in Almelo op zaterdag 1 juni!

Bent u nieuwsgierig naar de werking van een chemiebedrijf zoals Vivochem? Binnenkort krijgt u de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen tijdens de Open Bedrijvendag, geïnitieerd door Port of Twente, beheerder van het XL Businesspark waarop Vivochem gevestigd is. 

Graag nodigen wij u uit voor een exclusieve rondleiding bij Vivochem tijdens de Open Bedrijvendag op 1 juni 2024. De deuren staan open van 10:00 tot 16:00 uur.

Tijdens het bezoek wordt u door een deskundige medewerker rondgeleid door het magazijn. U krijgt de gelegenheid om de opslagfaciliteiten te bezichtigen, waar diverse chemische producten veilig en efficiënt worden opgeslagen. Daarnaast krijgt u inzicht in de logistieke processen, van de ontvangst van grondstoffen tot de distributie van producten.

Na deze rondleiding heeft u een volledig beeld van de magazijnactiviteiten en de werking van de afvullijn. Dit cruciale onderdeel van de productie stelt ons in staat om chemicaliën nauwkeurig en zorgvuldig af te vullen in verschillende verpakkingsformaten, afgestemd op de wensen van klanten. Er wordt getoond hoe strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gehandhaafd om de hoogste standaard in producten te waarborgen.

Daarnaast zullen collega's van Ferr-Tech aanwezig zijn met een proefopstelling om te demonstreren hoe water op een milieuvriendelijke manier wordt gezuiverd. Deze innovatieve technologie is gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk en draagt bij aan duurzame bedrijfsvoering. Ferr-Tech zal uitleg geven over geavanceerde methoden en de voordelen van groene waterzuiveringsoplossingen.

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om meer te ontdekken over de werkzaamheden en de spannende ontwikkelingen bij Vivochem en Ferr-Tech. Wij hopen u te zien op 1 juni 2024!