ViVoChem, hoofdsponsor van het Almelose stadsmusical Van Katoen en Water

Na de grote successen van ‘Van Katoen en Nu’ en ‘Het Verzet Kraakt’ komen de makers terug met een nieuw spektakel: ‘Van Katoen en Water’. Het theaterstuk neemt u mee op reis door de roerige historie van Almelo. De voorstelling in combinatie met een driegangendiner zorgen voor een avond vol Twentse gezelligheid.

De stadsmusical

Wat is een betere locatie voor een Almeloos spektakelstuk dan het historische Indië terrein? Met een rijke geschiedenis waar het oorspronkelijke karakter van is behouden, is dit de perfecte locatie. Van 25 augustus tot en met 10 september wordt de voorstelling gehouden op het Indië terrein op een decor dat is gebouwd op water. Op het decor bevindt zich naast spelers, ook een zingend ensemble bestaande uit een orkest en band. Dit samenspel bezorgt u een geweldige avond om nooit meer te vergeten.  Voorafgaand aan de musical wordt er een driegangendiner op locatie voor u bereid. Het menu laat nog even op zich wachten, maar reken er maar op dat het minstens even spectaculair zal zijn als de musical.

Almelo een slordige 600 jaar

De musical vertelt het verhaal van 600 jaar stadsrechten in Almelo. In het theaterstuk vertelt stadsarchivaris Bertus over het roerige verleden van Almelo. Bertus neemt ons mee in zijn verhaal over een historie vol verschillende belangen en gemeenschappelijke kansen. Het belooft een leuke avond te worden waarop u Almelo op een andere manier leert kennen.

Sponsoring

Waarom sponsort ViVoChem een theaterstuk? ViVoChem is een Almeloos bedrijf en voelt zich maatschappelijk betrokken bij deze stad. Nadat ViVoChem al meerdere sportieve en sociale evenementen heeft gesponsord, willen zij ook de cultuursector steunen in de vorm van de nieuwe Almelose musical. “Iedere avond genieten 600 gasten van eten, drinken, zang en dans. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij” aldus Helen Wester, HR manager bij ViVoChem.

Het thema van de musical sluit ook goed aan bij het revolutionaire product dat we aanbieden, FerSol. Een afvalwaterzuiveringsproduct dat het water dusdanig reinigt, dat het restwater in de meeste gevallen herbruikbaar is. “Schoon water is het product van de toekomst.” vult Ronald Ijzer, Managing director van ViVoChem, aan.

Hoe kunt u tickets bestellen?

De kaartverkoop is al geopend, dus bestel nu snel uw tickets om teleurstellingen te voorkomen. Met uw ticket kunt u genieten van een driegangendiner en krijgt u toegang tot de stadsmusical, een avond waarin u verzekerd bent van Twentse gezelligheid.

Bestel hier uw tickets