Categorieën
Nieuws

vacature: vrachtwagenchauffeur (m/v)

Als vrachtwagenchauffeur (springer) bij Vivochem heb je een afwisselende functie en ben je het visitekaartje naar onze klanten.

Jouw taken:
Jouw hoofdtaken zijn het laden en leveren van onze producten, alsmede het retournemen van de lege emballage. Daarnaast zorg je ervoor dat de vrachtwagen die je ter beschikking gesteld wordt netjes en schoon blijft en bewaak je eventuele onderhoudsbeurten en keuringen.

Jouw profiel:
Uiteraard beschik je over rijbewijs CE + code 95, aangevuld met een ADR certificaat. Een heftruckcertificaat en enige kennis van gevaarlijke stoffen zijn een pré. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Bovendien werk je zorgvuldig en volgens de ter plaatse geldende veiligheidsregels.

Ons aanbod:
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je zult voornamelijk binnen Nederland rijden, hoewel je af en toe een rit naar België of Duitsland kunt verwachten (evt. met een overnachting). Je werkt in een enthousiast team van 10 chauffeurs en kunt rekenen op een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij na het lezen van deze vacature zin om bij ons aan de slag te gaan?

Grijp dan nu deze kans en mail je motivatie en cv vóór 12 december 2020 naar Helen Wester (HR-manager): h.wester@vivochem.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ruben Harmelink: 0546-727682.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.