CAS nr. 12125-02-9

Ammoniumchloride

Food grade, Industrial grade

“Ammoniumchloride is direct uit voorraad leverbaar”

Bent u opzoek naar een leverancier die veel van uw benodigde chemicaliën, waaronder ammoniumchloride, direct uit voorraad kan leveren? Zoek dan niet verder, Vivochem beschikt over een aanbod van ruim 450+ chemische grondstoffen.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 12125-02-9
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, nieuwe chemie

Vivochem levert dagelijks chemische grondstoffen aan bedrijven verspreid over de hele wereld. Ons doel is hierbij om onze klanten te ontzorgen. Dit doen wij door een combinatie van flexibiliteit, persoonlijk contact en expertise. 

Naast chemische distributie, behoren ook drumming en warehousing tot onze diensten. Wij beschikken namelijk over een volledig uitgeruste warehouse die voldoet aan alle regels omtrent ADR. Ook zijn onze medewerkers gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. 

Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep. Samen met de hele groep streeft Vivochem naar klimaatneutraliteit. Dagelijks ondernemen wij hier stappen om mens, milieu en omgeving te beschermen.

De voordelen van het bestellen bij Vivochem

  • U koopt ammoniumchloride in tegen de scherpste prijzen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze PGS hal.
  • Uw ammoniumchloride kan wereldwijd worden afgeleverd op uw gewenste locatie.
  • Onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk. Daarom bent u bij ons verzekerd van persoonlijk contact, waarbij we met u meedenken.
  • Wij leveren u chemicaliën op een veilige, verantwoorde en economische manier.
  • U hoeft nooit te lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Wij leveren de af binnen 3 werkdagen.

Wat is ammoniumchloride?

Ammoniumchloride (ook wel salmiak) is het ammoniumzout van Waterstofchloride. Het is een wit kristallijn poeder dat erg goed oplosbaar is in water. De voedingsgeschikte variant (foodgrade) wordt aangeduid met het E-nummer E 510.

Ammoniumchloride (E 510) wordt gebruikt als basis voor diverse soorten snoepgoed waaronder (salmiak)drop, als gistvoedingsstof bij de broodbereiding en als zuurteregelaar. Ook in meststoffen wordt de stof toegepast als stikstofbron. In de metaalbewerking vindt ammoniumchloride zijn toepassing in het voorbereiden van de ondergronden voor (poeder)coaten of galvaniseren en in de farmaceutische industrie wordt ammoniumchloride gebruikt als slijmoplossend middel in hoestmiddelen. Andere toepassingen van de stof zijn onder meer in shampoo, triplex lijm en schoonmaakproducten.

Vivochem in beeld

Een offerte aanvragen voor ammoniumchloride?

Het aanvragen van een vrijblijvend offerte doet u zeer eenvoudig en kunt u op elk gewenst moment doen. U geeft uw ordervolume aan en vult dan uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvend offerte. Onze medewerkers zullen zaken als de prijs en levering met u bespreken. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat uw ammoniumchloride veilig en verantwoord op de gewenste locatie wordt geleverd.

Benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van onze warehouse in Almelo. In deze video krijgt u een beeld van alles wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo krijgt u een beeld van het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z