CAS nr. 617-48-1

Appelzuur

Food grade

“Vivochem, ervaren totaalleverancier van chemische grondstoffen”

Appelzuur is direct uit voorraad leverbaar. Vivochem biedt de voedingsgeschikte variant aan die wordt aangeduid met het E-nummer E 296.

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden? Vraag een offerte aan, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C4H6O5
 • CAS-nummer 617-48-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van appelzuur en +450 chemische grondstoffen

Appelzuur is één van de chemische grondstoffen uit ons assortiment. Vanuit onze warehouse in Almelo leveren chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld. Elk bedrijf is anders en heeft andere chemische grondstoffen nodig om de processen te kunnen continueren. Bekijk ons leverprogramma voor een overzicht van al onze 450 chemische grondstoffen. Veel chemicaliën zijn uit voorraad leverbaar waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen van 3 werkdagen.

Waarom bestellen bedrijven hun chemie bij Vivochem?

 • U bent verzekerd van persoonlijk contact. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
 • U weet zeker dat u niet teveel betaalt, want wij bieden u standaard voordelige prijzen.
 • Uw chemicaliën binnen 3 werkdagen afgeleverd op uw gewenste locatie.
 • U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.
 • De veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Wij leveren uw chemicaliën namelijk altijd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Kunt u geen chemicaliën opslaan op uw eigen locatie? Wij kunnen uw chemische grondstoffen veilig opslaan in onze moderne PGS 15 hal.

Wat is appelzuur?

Appelzuur wordt gebruikt in de wijnproductie om snel een goede smaak te verkrijgen. Ook is de stof een ingrediënt in verschillende soorten snoepgoed. In de cosmetica wordt appelzuur toegepast om de zuurgraad te corrigeren of als chemische peeling.

Ontvang voordelige prijzen voor appelzuur

Wilt u weten welke prijzen wij u kunnen bieden voor appelzuur? Vraag dan een offerte aan, deze is geheel vrijblijvend. U kunt dit eenvoudig doen door het formulier op deze pagina in te vullen. Vul uw gewenste verpakking, uw ordergrootte en uw contactgegevens in. Binnen 1 werkdag zult u uw offerte ontvangen. Wij bespreken alles van prijs tot en met toepassingen met. Wanneer het offerte akkoord is, zullen wij binnen 2-3 werkdagen uw appelzuur bij u afleveren.

Vivochem in beeld

Welke werkzaamheden verrichten wij voor klanten?

In onze warehouse in Almelo verrichten wij veel werkzaamheden voor onze klanten. Zo kunnen wij drumming en warehousing van chemicaliën aanbieden. Wij hebben hier een korte video van gemaakt om u een impressie te geven.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van appelzuur vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Nee, Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, Vivochem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw appelzuur ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z