CAS nr. 50-81-7

Ascorbinezuur

Food grade

“Ascorbinezuur (foodgrade) is een veelgebruikte chemische grondstof in de voedingsindustrie”

Vraag vrijblijvend uw offerte. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een prijs en verdere informatie over levering van ascorbinezuur.
 

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C6H8O6
 • CAS-nummer 50-81-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Ascorbinezuur (ook wel vitamine C) is een vaste witte stof en is goed oplosbaar in water. De voedingsgeschikte variant (foodgrade) wordt aangeduid met het E-nummer E 300.

Ascorbinezuur wordt geproduceerd als voedingssupplement (vitamine C) en wordt toegevoegd aan verschillende levensmiddelen als antioxidant (additief). In diverse broodbereidingen wordt ascorbinezuur gebruikt en aangeduid als meelverbeteraar.

Vivochem is leverancier van chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Met een productaanbod van +450 chemische grondstoffen zijn we de totaalleverancier op het gebied van chemische distributie.

Waarom klanten ascorbinezuur bestellen bij Vivochem

 • Ascorbinezuur is in grote hoeveelheden leverbaar in zakgoed.
 • Ascorbinezuur is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux).
 • De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa.
 • Vivochem heeft een ruim aanbod grondstoffen voor de levensmiddelenindustrie.
 • Naast ISO 9001 - 14001, is Vivochem ook HACCP gecertificeerd.
 • Door scherp in te kopen bieden wij altijd lage prijzen.

Van offerte tot levering op de gewenste locatie

Offerte aanvragen? Dat gaat eenvoudig via het offerte formulier op deze pagina. Onze medewerkers zullen binnen één werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden van levering met u te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag om ascorbinezuur binnen 2-3 werkdag op locatie te leveren.

Benieuwd hoe het proces in ons warehouse verloopt? Bekijk onze korte impressie video.

Meer video's bekijken

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van ascorbinezuur vinden?

De veiligheidsbladen voor ascorbinezuur vraagt u eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op onze downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen. Wij produceren en mengen dus geen chemicaliën.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem levert chemische grondstoffen uitsluitend aan bedrijven. Het is dus niet mogelijk om als consument chemicaliën in te kopen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert alleen grote hoeveelheden chemische grondstoffen per pallet of in Bulkleveringen. Het is dus niet mogelijk om ascorbinezuur in kleinere verpakkingen in te kopen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in op basis van uw wensen en behoeften.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. We bespreken samen de prijs en het leverproces.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ascorbinezuur ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z