CAS nr. 10028-24-7

Dinatriumfosfaat Dihydraat

Food grade

“Dinatriumfosfaat dihydraat wordt snel afgeleverd op uw locatie”

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen belangrijk zijn voor veel processen binnen bedrijven. Daarom hanteren wij korte levertijden en houden we u op de hoogte van de status van uw levering. Onze gecertificeerde chauffeurs komen de chemische grondstoffen veilig op locatie leveren.

Wilt u meer informatie over onze dinatriumfosfaat dihydraat? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met één van onze medewerkers.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule Na2HPO4·2 H2O
 • CAS-nummer 10028-24-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde partij in de chemiebranche

Vivochem biedt een breed aanbod aan chemische grondstoffen aan. Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de inkoop van uw chemische grondstoffen. U vult het offerteformulier in en wij regelen de rest. Bij Vivochem bent u verzekerd van:

 1. Persoonlijk contact
 2. Flexibiliteit en transparantie
 3. Expertise

 Dit zijn geen loze beloften. Veel ervaring, maakt ons een gevestigde partij in de chemiebranche. Onze verkoopmedewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Naast chemische distributie, behoren drumming en warehousing ook tot de diensten die wij onze klanten kunnen aanbieden. Wij beschikken over een modern en volledig uitgerust warehouse. Wilt u uw dinatriumfosfaat dihydraat ontvangen in het buitenland? Ook dat is geen probleem, onze on board export-team helpt u hier graag mee verder.

De voordelen van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem

 • Vivochem biedt de scherpste prijzen voor dinatriumfosfaat dihydraat.
 • Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken.
 • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Warehousing is één van de diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Naast dinatriumfosfaat dihydraat, hebben wij +450 andere chemische grondstoffen die uit voorraad leverbaar zijn.
 • Wilt u snel uw dinatriumfosfaat dihydraat ontvangen? Eén van onze gekwalificeerde chauffeurs levert deze standaard binnen 3 dagen af op de gewenste locatie.
 • Uw chemicaliën in het buitenland ontvangen? Wij leveren uw chemische grondstoffen wereldwijd af.

Scherpe prijzen ontvangen voor dinatriumfosfaat dihydraat? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bent u benieuwd naar onze prijzen en levertijden voor dinatriumfosfaat dihydraat. Vul dit formulier dan in en ontvang binnen 1 werkdag uw offerte. Wij bespreken graag de prijs, levermogelijkheden en toepassingen met u. Wanneer de offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2 tot 3 werkdagen uw chemische grondstoffen naar wens ontvangt.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij vinden het belangrijk dat wij goede service verlenen. Dit willen wij onder andere bereiken door middel van persoonlijk contact en transparantie. Een groot onderdeel hiervan zijn ook onze faciliteiten en processen. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van dinatriumfosfaat dihydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw dinatriumfosfaat dihydraat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Dinatriumfosfaat Dihydraat