CAS nr. 7732-18-5

Gedemineraliseerd water

Industrial grade

"Gedemineraliseerd water wordt ook wel Osmosewater genoemd en is de puurste vorm van water"

Gedemineraliseerd water is water waar alle zouten uit zijn verwijderd. Benieuwd naar het verschil tussen gedemineraliseerd water, osmosewater en gedestilleerd water? Lees onze blog over dit onderwerp.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • CAS-nummer 7732-18-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, daar zit chemie in

ViVoChem is leverancier van chemische grondstoffen die worden gebruikt in verscheidene industrieën en sectoren. Demiwater is één van de +450 chemische grondstoffen die aan onze klanten kan worden geleverd. Gedemineraliseerd (gedeïoniseerd) water of Osmosewater, is water dat is gezuiverd van mineralen (zouten) zoals o.a. calcium, magnesium en natrium. Demiwater verschilt van Gedistilleerd water (dat wordt gekookt en opnieuw gecondenseerd) en is dus niet noodzakelijk gezuiverd van organische moleculen zoals bijvoorbeeld virussen of bacteriën.

Toepassingen

Demiwater heeft een verscheidenheid aan industriële toepassingen, telkens met als hoofddoel kalkaanslag te voorkomen. Zo wordt het o.a. gebruikt in autowasserijen, brandblussystemen, verwarmings- en koelsystemen, als waswater voor de productie van delicate producten zoals bijvoorbeeld computerchips en bij het lasersnijden. Ook bij de productie van geneesmiddelen en cosmetica kan Demiwater worden toegepast. Verder vindt gedemineraliseerd water ook zijn functie in aquariums en bij stoomverwarmingstoepassingen.

Waarom klanten Demiwater bij Vivochem bestellen

 • Demiwater is beschikbaar in verschillende verpakkingen en is in bulk leverbaar.
 • Door scherp in te kopen, bieden wij altijd scherpe prijzen.
 • Vivochem beschikt over een moderne PGS 15 hal waar chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen.
 • Heeft u vragen? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.
 • Gedemineraliseerd water is altijd uit voorraad leverbaar.
 • Naast demiwater hebben wij een leverprogramma van +450 chemicaliën.

Van offerte tot levering op locatie

Wilt u graag meer informatie over onze gedemineraliseerd water of wilt u een prijs van ons ontvangen? Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij voor u aan de slag om de demiwater op de gewenste datum en locatie te leveren. Wij leveren binnen 2-3 werkdagen.
 

Vivochem in beeld

Welke verpakkingen bieden wij aan?

Demiwater kan worden geleverd in verschillende verpakkingen. Wilt u gedemineraliseerd water bestellen in bulk? Dan leveren wij deze rechtstreeks per tankwagen. Demiwater is beschikbaar in IBC containers, Pallet drums en Pallet cans. Bekijk onze video waarin Daniel alles uitlegt over de verpakkingsmogelijkheden bij Vivochem.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen gedemineraliseerd water en gedestilleerd water?

Gedestilleerd water is zuiverder dan gedemineraliseerd water, maar wordt op een duurdere en milieuonvriendelijkere manier gezuiverd. Hierover kunt u meer lezen in onze blog.

Waar kan ik de veiligheidsbladen van gedemineraliseerd water vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste veiligheidsbladen ontvangt in uw mailbox.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

ViVoChem is distributeur van chemicaliën. Wij produceren of mengen dus geen chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, Vivochem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

ViVoChem is een B2B distributeur van chemische grondstoffen. Om die reden leveren wij per pallet en is het niet mogelijk om chemie in kleinere hoeveelheden te kopen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken zaken als de prijs en het leverproces met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw demiwater ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z