CAS nr. 7631-90-5

Natriumbisulfiet

“Natriumbisulfiet is bij Vivochem beschikbaar in verschillende kwaliteiten”

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor uw chemische grondstoffen? Zoek dan niet verder, want Vivochem levert natriumbisulfiet en veel andere chemicaliën direct uit voorraad.
 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule NaHSO3
  • CAS-nummer 7631-90-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw B2B partner in chemische distributie

Vivochem is al jaren een gevestigde waarde binnen de chemiebranche. Naast natriumbisulfiet, leveren wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen. Deze zijn in verschillende kwaliteiten en hoeveelheden beschikbaar. Zo is natriumbisulfiet bijvoorbeeld leverbaar in technical grade, industrial grade en food grade (E222).

Naast het distribueren van chemicaliën, kunnen wij ook chemicaliën drummen en warehousen. Onze moderne PGS 15 maakt het mogelijk om veilig en verantwoord om te gaan met chemische grondstoffen. Over de veiligheid en staat van uw chemicaliën hoeft u, u dus geen zorgen te maken. Vivochem is gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij het distribueren, afvullen en opslaan van chemicaliën.

Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van chemische distributie door middel van persoonlijk contact, een flexibele levering en onze kennis en expertise.

Waarom bedrijven voor Vivochem hebben gekozen

  • Wij beschikken over een breed aanbod van +450 chemische grondstoffen.
  • Wij leveren altijd binnen 2-3 werkdagen.
  • Wij mogen een groot aantal ADR klassen opslaan voor onze klanten in onze moderne ADR warehouse.
  • Natriumbisulfiet kan in verschillende verpakkingen worden geleverd.
  • Wij bieden altijd scherpe prijzen voor natriumbisulfiet en onze andere chemische grondstoffen.
  • Natriumbisulfiet kan in verschillende kwaliteiten worden geleverd.

Wat is natriumbisulfiet?

Natriumbisulfiet, ook wel Natriumwaterstofsulfiet, is het mononatriumzout van zwaveligzuur. De oplossing hiervan is een kleurloze tot gele vloeistof die goed mengbaar is met water. Natriumbisulfiet wordt meer gebruikt in de voedingsindustrie als voedingsadditief (E222). Daarnaast wordt het ook gebruikt als ontkleuringsmiddel in bepaalde zuiveringsreacties.

Benieuwd naar onze prijzen en leveringsmogelijkheden?

Wilt u weten welke scherpe prijzen wij kunnen bieden en welke opties wij hebben voor de levering? Bij Vivochem kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leveren natriumbisulfiet als 40% oplossing in IBC-containers (1.000 liter), vaten (200 liter) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter). U geeft aan wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Wij zullen zaken zoals prijs en levertijd met u bespreken om alles naar wens af te handelen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumbisulfiet ontvangt op de gewenste locatie. 

ViVoChem in beeld

Welke werkzaamheden verrichten wij voor klanten?

In alles wat wij doen staat goede service voorop, maar hoe brengen wij dit in de praktijk? In deze video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor onze klanten. Zo kunt u zelf zien waarom veel bedrijven hebben gekozen voor Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z