CAS nr. 85586-07-8

Natriumlaurylsulfaat

“Dé totaalleverancier op het gebied van chemische grondstoffen”

Bent u opzoek naar een leverancier voor natriumlaurylsulfaat met veel ervaring in de chemiebranche? ViVoChem is al jarenlang actief op het gebied van handling en distributie van chemische grondstoffen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte voor natriumlaurylsulfaat al binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 85586-07-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische grondstoffen bestellen bij ViVoChem

Met een aanbod van +450 chemische grondstoffen is ViVoChem de leverancier van chemische grondstoffen. Naast het distribueren van chemische grondstoffen kunnen wij drumming van chemicaliën in de gewenste verpakking en warehousing voor u verzorgen in onze moderne warehouse. Vanuit onze warehouse op het XL-businesspark in Almelo leveren wij aan bedrijven over de hele wereld. Binnen de Benelux leveren onze gecertificeerde chauffeurs, buiten de Benelux kan onze exportafdeling u ondersteunen bij het leveren in de haven van het betreffende land. 

ViVoChem is onderdeel van de BÜFA Group. 

De voordelen van het aanschaffen van natriumlaurylsulfaat bij ViVoChem

  • Ons inkoopbeleid, maakt het mogelijk om u de scherpste prijzen te bieden.
  • Uw chemicaliën worden getransporteerd door betrouwbaar en gekwalificeerd personeel.
  • Om de veiligheid van uw en onze medewerkers te waarborgen, leveren wij uw chemische grondstoffen in UN-gekeurde verpakkingen.
  • Wij leveren uw chemische grondstoffen over de hele wereld.
  • Heeft u geen plek om uw chemische grondstoffen op te slaan? ViVoChem slaat deze graag voor u op in onze PGS hal.
  • Wij laten u niet lang wachten, daarom leveren we standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is natriumlaurysulfaat

Natriumlaurylsulfaat, ook wel Natriumdodecylsulfaat genoemd, is een anionische oppervlakte-actieve stof. Natriumlaurylsulfaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, meestal neemt een van onze medewerkers binnen een werkdag contact met u op. Het is een sterk reinigende stof. Het wordt gebruikt als grondstof voor natriumlaurylethersulfaat. Natriumlaurylsulfaat wordt verder gebruikt als reiniger en schuimvormer in tandpasta en andere reinigingsmiddelen en cosmetica.

ViVoChem in beeld

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor natriumlaurysulfaat?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op basis van uw afname. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat wij alles in werking zetten om uw natriumlaurysulfaat binnen 3 werkdagen af te leveren.

ViVoChem voorziet bedrijven, verspreid over de hele wereld, dagelijks van chemische grondstoffen. Daarbij kunnen wij chemische grondstoffen ook afvullen en opslaan voor onze klanten. Bent u benieuwd naar dit proces? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van onze warehouse in Almelo.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z