CAS nr. 7757-83-7

Natriumsulfiet

“Natriumsulfiet is een zout van natrium en zwavelzigzuur’’

Bent u opzoek naar een leverancier die natriumsulfiet en uw andere benodigde chemische grondstoffen snel en flexibel kan afleveren? Dan bent u aan het juiste adres! Vivochem is dé totaalleverancier op het gebied van chemische grondstoffen en levert uw natriumsulfiet binnen 3 werkdagen.

Natriumsulfiet bestellen? Natriumsulfiet is watervrij beschikbaar en als 17% oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan, u ontvangt deze binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule Na2SO3
 • CAS-nummer 7757-83-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Veilig, verantwoorde en duurzame chemie

Veel ervaring in de opslag, handling en distributie van chemische grondstoffen zorgt ervoor dat Vivochem is uitgegroeid tot dé B2B partner. Dagelijks vertrouwen bedrijven, verspreid over de hele wereld, op onze chemische grondstoffen. Naast natriumsulfiet kunnen wij +450 andere chemische grondstoffen uit voorraad leveren.

Naast chemische distributie bent u ook aan het juiste adres voor drumming en warehousing van chemische grondstoffen. Onze warehouse bevat een moderne PGS-hal met +9000 palletplaatsen. Deze voldoet aan alle eisen regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

De voordelen van het bestellen van natriumsulfiet bij Vivochem

 • Door scherp in te kopen kunnen wij u de scherpste prijzen bieden natriumsulfiet.
 • U heeft uw natriumsulfiet snel nodig? We leveren uw chemicaliën standaard binnen 3 werkdagen bij u af.
 • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze export-team ontzorgt u hier volledig bij.
 • Bij Vivochem vinden we iedere klant belangrijk. Daarom hebben wij het nooit te druk voor u en denken we graag met u mee.
 • Wij voorzien u binnen één werkdag na aanvraag van onze prijzen en levermogelijkheden.
 • Vivochem streeft, samen met de hele BÜFA-groep, naar klimaatneutraliteit.

Wat is natriumsulfiet?

Natriumsulfiet is een zout van zwavelig zuur en natrium. Het is een wit, geurloos poeder, dat goed oplost in water. Bij aanwezigheid van zuurstof wordt natriumsulfiet in de loop der tijd omgezet in natriumsulfaat.

Natriumsulfiet wordt gebruikt als conserveermiddel in de voedingsindustrie (E221). Daarnaast wordt het toegepast als antioxidant in de fotografische industrie.

Een offerte aanvragen voor natriumsulfiet

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte voor natriumsulfiet aanvragen door middel van het formulier op deze pagina. Hiervoor zouden wij graag uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens ontvangen. Nadat u het formulier hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag de offerte met onze scherpe prijs ontvangt. We zullen de belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumsulfiet ontvangt.

Vivochem in beeld

Chemicaliën afvullen en opslaan bij Vivochem

Om chemische grondstoffen op te mogen slaan, moet er aan veel eisen en regelgeving omtrent ADR worden voldaan. Vivochem voldoet aan al deze eisen en mag uw chemische grondstoffen afvullen en opslaan. Dit is te danken aan onze volledig uitgeruste warehouse. Daarbij is ons personeel gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. Bent u benieuwd hoe wij hierbij te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier meer over vertelt.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumsulfiet vinden?

U kunt de veiligheidsbladen aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u deze snel in uw mailbox ontvangt.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

U kunt onze kwaliteitscertificaten eenvoudig downloaden op onze downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Bij Vivochem worden chemische grondstoffen niet geproduceerd of gemengd. U wel bij ons terecht voor chemische distributie, drumming, warehousing en export.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B bedrijf beschikt niet over een webshop. Bedrijven kunnen een offerte aanvragen voor natriumsulfiet.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert chemische grondstoffen alleen in grote hoeveelheden. Om die reden leveren wij chemicaliën alleen per pallet.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is zeer eenvoudig:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag sturen wij u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Alle belangrijke zaken zoals het leverproces en de prijs worden met u besproken.
 4. Bij een overeenkomst zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumsulfiet ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z