CAS nr. 1300-72-7

Natriumxyleensulfonaat

"Natriumxyleensulfonaat en +450 andere chemische grondstoffen direct beschikbaar"

Natriumxyleensulfonaat is een kleurloze vloeistof met een kenmerkende geur. Het is niet oplosbaar in water. Bij Vivochem hebben we een uitgebreid assortiment van chemicaliën op voorraad, waaronder Natriumxyleensulfonaat. Wij zijn uw betrouwbare leverancier voor al uw chemische behoeften.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE), Pallet cans
  • CAS-nummer 1300-72-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem , al jarenlang dé leverancier op gebied van chemische distributie

Met jarenlange ervaring in chemische distributie, is Vivochem dé expert op dit gebied. Wij bieden verschillende verpakkingsopties voor uw chemische grondstoffen en zorgen ervoor dat ze veilig worden verpakt in UN-gekeurde verpakkingen.

Natriumxyleensulfonaat is een van de meer dan 450 chemische producten die wij aanbieden. Het is een kleurloze vloeistof met een kenmerkende geur en wordt vaak gebruikt als emulgator en oplosmiddel in de chemische industrie.

Als u geen opslagruimte heeft of geen chemicaliën op uw locatie mag opslaan, kunt u op ons rekenen. Onze moderne ADR-hal heeft meer dan 9000 palletplaatsen en voldoet aan alle strenge eisen voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Zo kunt u rekenen op snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van Natriumxyleensulfonaat bij Vivochem?

  • Uw Natriumxyleensulfonaat wordt geleverd in verpakkingen die volledig zijn afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uw behoeften.
  • Natriumxyleensulfonaat is direct uit voorraad leverbaar tegen competitieve prijzen.
  • Een deskundige medewerker is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
  • U kunt op elk moment van de dag een offerte aanvragen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.
  • U bent verzekerd van persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en flexibele levering.
  • Heeft u geen opslagruimte voor chemicaliën op uw eigen locatie? Onze moderne PGS 15 hal biedt een veilige en verantwoorde opslagmogelijkheid voor uw Natriumxyleensulfonaat.
ViVoChem in beeld

Ontvang voordelige prijzen voor Natriumxyleensulfonaat

Bent u geïnteresseerd in de prijzen die wij kunnen bieden voor Natriumxyleensulfonaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier hieronder in te vullen. Geef uw gewenste verpakking, de hoeveelheid die u nodig heeft en uw contactgegevens op. Binnen één werkdag ontvangt u uw offerte van ons. We bespreken graag alle details, inclusief prijs en toepassingen, met u. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij uw Natriumxyleensulfonaat binnen 2-3 werkdagen bij u afleveren.

Vivochem biedt niet alleen chemische distributie, maar ook opslagfaciliteiten voor deze grondstoffen. Onze veilige ADR-opslag kan ook voor uw producten zorgen. Wilt u weten hoe onze warehousing-activiteiten eruitzien? Bekijk dan onze korte video waarin Daniel uitlegt hoe we het aanpakken.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z