CAS nr. 7727-54-0

Ammoniumpersulfaat

“Vivochem levert uw ammoniumpersulfaat snel en flexibel op uw locatie”

Ammoniumpersulfaat nodig in uw proces? Zoek dan niet verder, Vivochem levert grote hoeveelheden ammoniumpersulfaat. Ook voor andere chemische grondstoffen bent u op het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit +450 chemische grondstoffen.

Ammoniumoersulfaat bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u uw offerte.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 7727-54-0
 • UN-nummer 1444
 • ADR-klasse 5
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, dé leverancier op het gebied van chemische grondstoffen

Vivochem loopt al een lange tijd mee in de chemiemarkt. Dit maakt Vivochem een gevestigde waarde in de sector. Naast ammoniumpersulfaat verkoopt Vivochem +450 andere chemicaliën. Bij Vivochem kunt u rekenen op kennis, persoonlijk contact en flexibele leveringen.

Het moderne ADR-warehouse maakt het mogelijk om drumming en warehousing aan te bieden. Voor ieder product beschikt Vivochem over specifieke verpakkingen die zijn afgestemd op alle veiligheidseisen.

Transport van en naar uw locatie? Vivochem beschikt over een 10-tal vrachtwagens die zijn voorzien van de nieuwste technologieën omtrent veiligheid en duurzaamheid. Uw ammoniumpersulfaat wordt afgeleverd door één van onze betrouwbare medewerkers.

Waarom Ammoniumpersulfaat inkopen bij Vivochem?

 • Bij Vivochem koopt u altijd Ammoniumpersulfaat in tegen voordelige prijzen.
 • Heeft u behoefte aan andere chemische grondstoffen? Wij bieden meer dan 450 chemicaliën aan.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Dan kunt u deze in onze volledig uitgeruste PGS-hal op laten slaan.
 • Iedere klant is anders en loopt tegen andere problemen aan. Daarom hechten wij veel waarde aan direct en persoonlijk contact, zo kunnen we met u meedenken.
 • Vivochem beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten.
 • U ontvangt uw ammoniumpersulfaat altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is mogelijk in overleg.

Wat is ammoniumpersulfaat?

Ammoniumpersulfaat, vaak ook diammoniumperoxodisulfaat (H8N2O8S2) genoemd, is een vaste stof, in de vorm van kleurloze tot witte kristallen of een wit poeder. Het is oplosbaar in water om een matig sterk zuur te krijgen.

Ammoniumpersulfaat wordt gebruikt als ingrediënt voor brood. Ook wordt het vaak gebruikt als oxidator. Daarnaast wordt Ammoniumpersulfaat gebruikt als etsmiddel voor printplaten. Het wordt samen met zwavelzuur gebruikt voor het reinigen van het glas dat gebruikt wordt in een laboratorium.

Snel en flexibel uw Ammoniumpersulfaat ontvangen?

Ammoniumpersulfaat kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. De offerte is geheel vrijblijvend en u ontvangt deze binnen één werkdag. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en de levering met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw Ammoniumpersulfaat bij u af te leveren.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van ammoniumpersulfaat vinden?

De veiligheidsbladen voor ammoniumpersulfaat kunt u aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Al onze kwaliteitscertificaten zijn te vinden op onze download pagina. Daar kunt u overigens ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem distribueert chemische grondstoffen. Wij mengen en/ of produceren deze niet.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is levert alleen aan bedrijven. Deze kunnen online een offerte aanvragen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert alleen in grote hoeveelheden per pallet of bulk. Het is dus niet mogelijk om chemicaliën in kleinere verpakkingen te bestellen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in, dit duurt slechts enkele minuten.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • We bespreken de prijs en levering met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ammoniumpersulfaat ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z