CAS nr. 7783-20-2

Ammoniumsulfaat

“Vivochem levert ammoniumsulfaat wereldwijd af”

Bent u opzoek naar een leverancier die grote hoeveelheden ammoniumsulfaat kan leveren op uw locatie? Zoek dan niet verder. Ammoniumsulfaat is direct uit voorraad leverbaar en kan wereldwijd worden afgeleverd.

Wilt u een prijs of extra informatie ontvangen voor Ammoniumsulfaat? Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Beschikbaar in IBC, Pallet cans, Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule (NH4)2SO4
 • CAS-nummer 7783-20-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van ammoniumsulfaat en +450 andere chemische grondstoffen

Bent u opzoek naar een partner die met u meedenkt bij bestellen van chemische producten? Bij Vivochem bent u aan het juiste adres. Naast chemische distributie kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden in ons moderne ADR-warehouse.

Benieuwd naar ons hele productaanbod? Bekijk al onze +450 chemische grondstoffen in ons productoverzicht. Bij Vivochem is het mogelijk om uw ammoniumsulfaat in het buitenland te ontvangen. Onze export-team ontzorgt u hier volledig bij.

De voordelen van het bestellen van ammoniumsulfaat bij Vivochem

 • U heeft koopt ammoniumsulfaat altijd in voor de scherpste prijzen.
 • Heeft u vragen? Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van ammoniumsulfaat.
 • Chemicaliën distribueren over de grens? Wij leveren chemie wereldwijd.
 • Is het niet mogelijk om chemicaliën op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan uw chemicaliën op in onze moderne PGS 15 hal.

Wat is ammoniumsulfaat?

Ammoniumsulfaat is een wit poeder dat goed oplosbaar is in water. Het wordt geproduceerd door ammoniak te laten reageren met zwavelzuur. Ammoniumsulfaat komt in de natuur voor, maar is wel heel zeldzaam.

 Ammoniumsulfaat wordt voornamelijk gebruikt als meststof voor grond waarvan de pH-waarde hoog ligt. Het wordt ook veel gebruikt in vaccins. Daarnaast wordt het in combinatie met chloor ingezet om monochloramine te maken, wat gebruikt wordt voor het behandelen van drinkwater.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor ammoniumsulfaat door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft ons slechts te laten weten wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Wij zullen binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte voor Ammoniumsulfaat sturen. Daarna nemen we contact met u op om alle belangrijke zaken zoals prijs en het leverproces te bespreken. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ammoniumsulfaat ontvangt op uw locatie.

Vivochem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Bij Vivochem bent u verzekerd van goede service, maar hoe gaan wij te werk voor onze klanten? In deze korte video krijgt u een impressie van al onze faciliteiten en processen in onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van ammoniumsulfaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ammoniumsulfaat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z