CAS nr. 6132-04-3

Trinatriumcitraat

Food grade, Industrial grade

“Vivochem ontzorgt u op het gebied van chemische distributie”

Bent u opzoek naar een leverancier voor trinatriumcitraat? Vivochem levert direct uit voorraad. Trinatriumcitraat is één van de drie natriumzouten van citroenzuur. Het is een kleurloze tot witte vaste stof.

Vivochem heeft trinatriumcitraat in het assortiment in Food Grade en Industrial Grade kwaliteit. Het is beschikbaar als 30% oplossing, maar ook als Dihydraat. Trinatriumcitraat bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, een van onze medewerkers helpt u graag met het bepalen van het juiste product.

  • Beschikbaar in Bulk, BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Na3C3H5O(COO)3
  • CAS-nummer 6132-04-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw totaal leverancier voor chemische grondstoffen

Vivochem beschikt over veel kennis en ervaring binnen de chemiebranche. Wij leveren chemische grondstoffen aan bedrijven uit verschillende landen. Zo ook trinatriumcitraat, wat wordt gebruikt als voedingsadditief onder E-nummer E331. Trinatriumcitraat wordt verder gebruikt als antistollingsmiddel.

Naast het distribueren van chemicaliën, bieden wij ook aanvullende diensten. Wij kunnen en mogen drumming en warehousing aanbieden in onze warehouse in Almelo. Onze PGS 15 hal heeft het beschermingsniveau 1, wat betekent dat wij de meest gevaarlijke chemische grondstoffen voor u mogen opslaan.

Ook voor leveringen buiten de Nederlandse grens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw chemische grondstoffen namelijk over de hele wereld.

Waarom klanten kiezen voor Vivochem

• U bent altijd verzekerd van een scherpe prijs.
• Uw trinatriumcitraat wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.
• Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze on board team ontzorgt u volledig hierbij.
• Al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd voor u klaar staan en met u meedenken.
• Uw trinatriumcitraat kan worden geleverd in Pallet zakken (1000 kg), BigBags en Bulk.

Benieuwd naar onze prijzen?

Een offerte vraagt u zeer eenvoudig aan via het formulier op deze pagina. Hiervoor hoeft u slechts uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte voor trinatriumcitraat. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw trinatriumcitraat op de gewenste locatie ontvangt.

Vivochem in beeld

Een beeld krijgen van al onze werkzaamheden?

Wij verrichten veel diensten voor onze klanten. Wit u zien hoe wij ook voor u te werk kunnen gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van de werkzaamheden binnen de muren van ons warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z