Uw B2B partner in chemische distributie

ViVoChem Industrial Coolants

Bescherm uw leidingen en systemen met ViVoChem Industrial Coolants

Koning Winter heeft zich meester gemaakt over het land, en dat brengt naast alle winterpret ook uitdagingen met zich mee. Nachtelijke temperaturen van -15°C zijn niet langer een ver-van-ons-bed show, en dus is het des te meer van belang om ook uw leidingen en systemen goed te beschermen tegen al deze vrieskou.

De ViVoChem Industrial Coolants producten zijn hiervoor beter geschikt dan reguliere glycol, aangezien ze zijn voorzien van een inhibitor en dus een multi-component bescherming bieden aan uw leidingen en daarmee uw hele systeem.

In het assortiment van ViVoChem zijn de volgende Coolants standaard op voorraad. Neem contact met ons op als u graag meer wilt weten of vraag direct online een offerte aan via de onderstaande link.

✔ Industrial coolant MEG

Industrial coolant MEG is een hoogwaardig multi-component geïnhibeerd koelmiddel op basis van monoethyleenglycol, ontworpen voor secundaire koelmiddeltoepassingen bij proceskoeling, ruimtekoeling en temperatuurregeling.

✔ Industrial coolant MPG

Industrial coolant MPG is een hoogwaardig multi-component geïnhibeerd koelmiddel op basis van monopropyleenglycol, ontworpen voor secundaire koelmiddeltoepassingen bij proceskoeling, ruimtekoeling en temperatuurregeling.

Stuur mij een offerte

ViVoChem Coolants in beeld

In deze korte infomercial geeft Daniël u meer uitleg over de Industrial Coolants en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
 

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.